Aanbod.

Bij Balance4Babies bieden wij verschillende cursussen en pakketten aan om aan te sluiten bij de hulpvraag en wensen van ouders. In onze cursussen staat het begrijpen van jouw baby en het tot stand brengen van een goede hechting door middel van babymassage centraal. De pakketten daarentegen bieden thuis begeleiding en hulp aan waarbij er eenvoudig via mail of telefoon teruggevallen kan worden op de consulente.

Buiten onze pakketten bieden wij een cursus aan betreffend draagdoeken/draagzakken, hoe gebruik ik deze correct en wat zijn de voordelen van dragen? 

 

Ons werkgebied in Nederland: Bergen op Zoom, Halsteren, Lepelstraat, Hoogerheide, Ossendrecht, Putte, Heerle, Wouw, Moestraten, Kruisland, Roosendaal, Nispen, Steenbergen, Dinteloord, Stampersgat, Oud Gastel, Oudenbosch, Hoeven, Rucphen, Sprundel, Sint Willebrord, Fijnaart, Standdaarbuiten, Zevenbergen, Tholen, Sint Philipsland, Sint Annaland, Stavenisse, Poortvliet, Sint Maartensdijk, Oud Vossemeer, Nieuw Vossemeer, De Heen, Rilland, Bath, Krabbendijke en Kruiningen.

België: Essen, Putte, Kapellen, Zandvliet, Nieuwmoer en Stabroek.

Cursus

Pakketten