Reactie plaatsen

Reacties

Patty Machielse
4 maanden geleden

onze dochter is met 31 weken geboren. Hierdoor verbleven we een lange tijd in het ziekenhuis. We merkten al snel aan onze dochter dat ze veel behoefte had aan veel warmte en geborgenheid. In het ziekenhuis hebben we uren, dagen met haar gebuideld. We waren bang dat we dit thuis toch minder konden doen omdat je al snel wordt meegenomen in de dagelijkse routine. Een draagzak/doek leek ons een goede optie! We kwamen in contact met een van de draagconsulenten van Balance4Babies. Geweldig! Na een consult hebben we direct een draagdoek aangeschaft. De draagdoek was het meest passend voor onze dochter omdat ze prematuur was en met de doek kan het het helemaal op maat knopen. Met alle goede tips en handige weetjes kunnen we goed overweg met de draagdoek met de kennis dat het ook heel goed is voor haar ontwikkeling. Inmiddels zijn we al een aantal weken thuis en de draagdoek wordt veel gebruikt. Ik kan niet wachten tot het lekkerder weer wordt, dan kunnen we ook buiten wandelen in de draagdoek met de hond.

Carmen
10 maanden geleden

Wij wisten niet zo goed ritme, reinheid en regelmaat toe te passen in ons gezin en welke signalen onze zoon ons gaf. Bianca heeft ons hierin begeleid. Ze heeft een plan van aanpak geschreven met advies en informatie die voor ons van belang was. Het contact was erg fijn we mochten haar appen/ bellen voor vragen. Ik zou balance4babies zeker aanraden!

Joyce en Dave
een jaar geleden

Vorige week een infoavond bijgewoond bij Natascha en Bianca. Ontzettend veel gehad aan alle info die wij gekregen hebben. Eind Juni hopen wij ouders te worden van ons eerste kindje, een dochtertje. Hebben een privé sessie gehad dus alle ruimte gehad om vragen te stellen. Kortom 2 vrouwen die weten waar ze over praten. Zeker de moeite waard.

Jiska
een jaar geleden

Een paar weken geleden heb ik een babyshower georganiseerd waarbij Bianca en Natascha een hele leerzame en niet onbelangrijk leuke uitleg hebben gegeven over babymassage, dragen en babytaal. We kregen veel gelegenheid om zelf te oefenen en aanstaande ouders vonden het een supermiddag. Zeker een aanrader voor een 'out of the box' activiteit tijdens een babyshower!

Rob en Carine
een jaar geleden

Wat een onwijs fijne voorbereiding op de komst van ons kindje!
We hebben op onze babyshower kennis mogen maken met Bianca en Natascha van Balance4Babies. Deze kundige, ervaren, professionele en enthousiaste dames hebben ons een introductie gegeven t.a.v. babymassage, dragen en babytaal. Dit was een leuke en zeer informatieve middag, waarbij informatieverstrekking en zelf oefenen afgewisseld werd. Doordat onze interesse gewekt was sloten we aan bij de informatie ochtend van Balance4Babies: “Liefdevolle start”. We hebben enorm veel tips meegekregen t.a.v. hechting en prikkelverwerking en hoe overprikkeling te voorkomen en tijdig te herkennen. Dit geeft ons als kersverse ouders straks handvaten.
Waar vele cursussen vooral gericht zijn op zwangerschap en bevalling is dit een fijn vervolg ter voorbereiding op de kraamperiode voor een goede start samen met je kindje. We raden iedereen aan om naar het aanbod van balance4Babies te kijken!

Denise
een jaar geleden

Vandaag is Natascha langs geweest. Ze heeft ons een workshop babymassage gegeven. Niet alleen onze zoon Mike werd er rustig van, ook wij zelf. Absoluut een aanrader. Duidelijke instructies en waardevolle tips gekregen, met aandacht voor o.a. krampjes en voorkeursligging, afgestemd op onze behoefte en die van onze zoon.

Claudia
een jaar geleden

Vandaag een heel fijn draagconsult gehad van Bianca.
Samen geoefend met poppen en nadien ons zoontje in de draagdoek. Dat was heerlijk. Gaf zich er aan over en viel gelijk tegen mij in slaap.
Wat een fijn gevoel om je kleintje zo dichtbij je te kunnen dragen!
En dan vooral om te leren dragen met zulke goede uitleg en tips.
Balance4Babies is zeker aan te raden voor een draagconsult, en daarnaast bieden ze nog meer aan wat ze met passie uitdragen.

Dagmar van Son
2 jaar geleden

Een paar weken geleden een super informatieavond bijgewoond over de liefdevolle start met je zwangerschap!

Mijn 1e zwangerschap, dus wel wat vraagtekens en onzekerheden. Deze zijn tijdens de informetieavond beantwoord en verdwenen! Want wat een super goede en leuke uitleg!

Indien er binnenkort nog een is, ga ik er zeker heen! Een echte aanrader.

Berdine & Rudi
2 jaar geleden

Bianca is bij ons geweest en er is heel goed geluisterd waar wij mee zaten (vooral een drukke baby 's nachts). Wij hebben veel gehad aan de adviezen. En er is ook een plan van aanpak geschreven waar we houvast aan hebben. Na het bezoek van Bianca diverse keren via e-mail contact gehad. Hierbij veel tips gekregen. Als je net een baby hebt is alles nieuw, en iedereen geeft je advies. Bianca kon veel duidelijkheid geven wat wel en wat niet van belang is voor ons zoontje Jimmy! Voor ons is Balence4babies meer dan waard geweest.

Lotte
2 jaar geleden

We hebben een hele fijne informatieavond mogen bijwonen bij Ma Vieve in Oudenbosch, fijne dingen geleerd en er was alle ruimte om eventuele vragen te stellen. Kortom zeker een aanrader om te bezoeken.


Rating: 3.4545454545455 sterren
11 stemmen