Reactie plaatsen

Reacties

Claudia
2 maanden geleden

Vandaag een heel fijn draagconsult gehad van Bianca.
Samen geoefend met poppen en nadien ons zoontje in de draagdoek. Dat was heerlijk. Gaf zich er aan over en viel gelijk tegen mij in slaap.
Wat een fijn gevoel om je kleintje zo dichtbij je te kunnen dragen!
En dan vooral om te leren dragen met zulke goede uitleg en tips.
Balance4Babies is zeker aan te raden voor een draagconsult, en daarnaast bieden ze nog meer aan wat ze met passie uitdragen.

Dagmar van Son
3 maanden geleden

Een paar weken geleden een super informatieavond bijgewoond over de liefdevolle start met je zwangerschap!

Mijn 1e zwangerschap, dus wel wat vraagtekens en onzekerheden. Deze zijn tijdens de informetieavond beantwoord en verdwenen! Want wat een super goede en leuke uitleg!

Indien er binnenkort nog een is, ga ik er zeker heen! Een echte aanrader.

Berdine & Rudi
4 maanden geleden

Bianca is bij ons geweest en er is heel goed geluisterd waar wij mee zaten (vooral een drukke baby 's nachts). Wij hebben veel gehad aan de adviezen. En er is ook een plan van aanpak geschreven waar we houvast aan hebben. Na het bezoek van Bianca diverse keren via e-mail contact gehad. Hierbij veel tips gekregen. Als je net een baby hebt is alles nieuw, en iedereen geeft je advies. Bianca kon veel duidelijkheid geven wat wel en wat niet van belang is voor ons zoontje Jimmy! Voor ons is Balence4babies meer dan waard geweest.

Lotte
5 maanden geleden

We hebben een hele fijne informatieavond mogen bijwonen bij Ma Vieve in Oudenbosch, fijne dingen geleerd en er was alle ruimte om eventuele vragen te stellen. Kortom zeker een aanrader om te bezoeken.


Rating: 3.4545454545455 sterren
11 stemmen